Jauhelihakastike

Paista sipulit ja porkkana.

Mausta mustapippurilla, soijakastikkeella ja suolalla.

Lisää ruskistettu jauheliha ja tomaattimurska.

Mausta miten tykkäät ja anna hautua vähintään puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis1600g1792kcal352g0g48g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Oliiviöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Soijakastike 30g18kcal1.6g2.8g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g780g312kcal13.3g64g0.8g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)780g273kcal12.5g53.8g0.8g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8780g6906kcal771.6g301.8g301.6g45.6g
Valittu annoskoko4390g3453kcal385.8g150.9g150.8g22.8g
Annoskoko puolitettuna2195g1726kcal192.9g75.5g75.4g11.4g
Arvot/100g100g79kcal8.8g3.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135751