Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2001g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g600g144kcal7.2g20.4g1.2g12.6g
Porkkana 400g131kcal2.5g22.3g0.8g10.2g
Palsternakka 150g96kcal0.8g17.7g0.6g6.8g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl60g45kcal2.4g4.8g1.8g0.1g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)600g660kcal138.1g0g12.6g0g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Selleri, annos 50g150g21kcal1.5g4.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g2668kcal318.6g182.4g56.8g79.8g
Valittu annoskoko4392g1334kcal159.3g91.2g28.4g39.9g
Annoskoko puolitettuna2196g667kcal79.7g45.6g14.2g20g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101409