Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1600g539kcal11g88g1.6g22.4g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g32g100kcal3.5g19.2g2.2g9g
Kaneli, jauhettu, annos 2g16g42kcal0.6g12.7g0.6g8.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g256kcal0g63.4g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1600g5440kcal32g48g560g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g18273kcal94.2g1821.2g1128.8g80.4g
Valittu annoskoko4392g9136kcal47.1g910.6g564.4g40.2g
Annoskoko puolitettuna2196g4568kcal23.6g455.3g282.2g20.1g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891