Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2998g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl30g75kcal3.6g0.4g6.6g0g
Herne, kuivattu, Rainbow750g2114kcal134.2g475.9g6.7g74.9g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia600g839kcal101.9g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g6056kcal479.4g952.6g122.6g149.8g
Valittu annoskoko4392g3028kcal239.7g476.3g61.3g74.9g
Annoskoko puolitettuna2196g1514kcal119.9g238.2g30.7g37.5g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128