Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2700g8913kcal54g81g945g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen540g178kcal17.8g26.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g450g1800kcal0g450g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g540g346kcal18.9g1.1g135g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g162g528kcal12.1g87.5g11.3g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g23530kcal205.6g1292.2g2182.6g8.4g
Valittu annoskoko4392g11765kcal102.8g646.1g1091.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna2196g5883kcal51.4g323.1g545.7g2.1g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761