Mausteinen tonnikala-kukkakaali

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet, inkivääri (½ tl), kurkuma (1 tl), suola (1 tl), garam masala (1 tl), mustapippuri (1 tl) ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää valutettu tonnikala ja kääntele hetki.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä kannen alla noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3197g769kcal57.9g70.3g9.6g73.5g
Oliiviöljy 108g954kcal0g0g107.9g0g
Tonnikala öljyssä 739g1403kcal200.5g0g66.5g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g6407kcal525.2g160g368.6g149.2g
Valittu annoskoko4392g3204kcal262.6g80g184.3g74.6g
Annoskoko puolitettuna2196g1602kcal131.3g40g92.2g37.3g
Arvot/100g100g73kcal6g1.8g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141083