Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1800g527kcal16.9g81g7.2g34.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1800g5769kcal481.9g0g430.9g0g
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Kesäkurpitsa zucchini 270g49kcal1.5g6.7g1.1g1.9g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)203g142kcal22.3g5.1g3g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Tomaatti 180g41kcal1g6.2g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g13162kcal1051.6g214.4g886.2g84.2g
Valittu annoskoko4392g6581kcal525.8g107.2g443.1g42.1g
Annoskoko puolitettuna2196g3291kcal262.9g53.6g221.6g21.1g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190490