Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1527g1163kcal28.7g236.7g3.1g15.3g
Punajuuri 982g377kcal9.8g67.7g2g24.5g
Vesi1418g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g436g698kcal11.8g18.8g65.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow28g74kcal2.8g2.8g5.7g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g4623kcal106.2g652g152.6g80.6g
Valittu annoskoko4392g2311kcal53.1g326g76.3g40.3g
Annoskoko puolitettuna2196g1156kcal26.6g163g38.2g20.2g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013