Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g1353g1353kcal230g13.5g40.6g0g
Sipuli (kuorittu)248g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.4g0.3g0.9g
Paprika keltainen 586g177kcal5.5g29.9g1.2g11.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl45g113kcal5.4g0.7g9.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1804g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton226g361kcal18g9g29.3g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g68g544kcal0g0g60.9g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g4.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g5325kcal531.4g144.8g285.4g33.6g
Valittu annoskoko4392g2663kcal265.7g72.4g142.7g16.8g
Annoskoko puolitettuna2196g1331kcal132.9g36.2g71.4g8.4g
Arvot/100g100g61kcal6g1.6g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152