Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 54g59kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g66g544kcal0g0g60.4g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g2226g735kcal33.4g106.9g8.9g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g842g927kcal219g0g8.4g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g1203g2046kcal92.7g62.6g156.4g33.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g8619kcal698.8g356.6g468.8g69.6g
Valittu annoskoko4392g4309kcal349.4g178.3g234.4g34.8g
Annoskoko puolitettuna2196g2155kcal174.7g89.2g117.2g17.4g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985