Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 802g515kcal25.7g38.7g28.1g0.1g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g201g742kcal27.9g145.4g5g8.2g
Kananmuna kuoreton 221g315kcal27.6g0.7g22.6g0g
Chilikastike original, Felix120g106kcal2g18g0.1g0g
Persilja 241g66kcal3.3g2.6g0.5g19.3g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g802g481kcal3.2g120.3g0.8g11.2g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 2006g2958kcal431.2g0g136.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g10364kcal1041.8g651.4g387g77.6g
Valittu annoskoko4392g5182kcal520.9g325.7g193.5g38.8g
Annoskoko puolitettuna2196g2591kcal260.5g162.9g96.8g19.4g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152