Heidin Kaalisalaatti

Halkaise kaali keskeltä ja raasta juustoraasitmella leikkauspuolelta "silpuksi".

Palo sipuli, kurkku ja paprika sekaan.

Ripottele 1dl sokeria näiden päälle.

Kastike
Kiehauta n. 3min
1dl omenaviinietikkaa
1dl vettä
1d oliiviöljyä
1tl siirappia
+ ripaus mustapippuria

Kaada kulhoon ja sekoita vähäsen.

Kelmu päälle ja jääkaappiin.

Valmista seuraavana päivänä.

Mielettömän loistava vaikkapa pizzan kanssa.

Säilyy jopa pariviikkoa ja paranee vain vanhetessaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2397g575kcal28.8g81.5g4.8g50.3g
Kurkku, tuore719g72kcal4.3g12.2g0.7g5g
Punasipuli, kuorittu, 100g240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Paprika, punainen120g31kcal1.1g5.5g0.5g2.4g
Sokeri204g827kcal0g203.6g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g240g48kcal0g15.6g0g0g
Siirappi, tumma17g54kcal0g12.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 216g1908kcal0g0g215.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g7159kcal74.6g684.6g444.6g123.6g
Valittu annoskoko4392g3580kcal37.3g342.3g222.3g61.8g
Annoskoko puolitettuna2196g1790kcal18.7g171.2g111.2g30.9g
Arvot/100g100g82kcal0.8g7.8g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94633