Poropiirakka

Pohja:
2 ¾ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl mustaleimaemmentalia raasteena
125 g margariinia
½ dl kylmää vettä

Täyte:
1 sipuli
125 g kylmäsavustettua poroa
200 g raejuustoa
1 ½ dl mietoa kermajuustoa raasteena (esim.

Oltermanni)
2 munaa
2 dl kevytkermaa
1 dl persiljasilppua
2 tl piparjuuritahnaa
mustapippuria

Pinnalle:
1 dl mustaleimaemmentalia raasteena

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Iinuliinu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai596g2084kcal71.5g422.8g12.5g17.9g
Oivariini, 60 (100g)438g2408kcal4.4g4.4g262.7g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Emmental, punaleima 17%596g1727kcal202.5g0g101.2g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g701g490kcal77.1g17.5g10.5g0g
Kylmäsavustettu poronpaistileike (Kylmänen), annos 2g455g720kcal152.5g0.2g8.2g3.2g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Kanamuna, paistettu (pirkka)385g848kcal50.5g1.9g71.7g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g701g841kcal23.1g33.6g70.1g0g
Persilja 175g48kcal2.4g1.9g0.4g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8792g18426kcal1172.6g981.4g1075.4g76.2g
Valittu annoskoko4396g9213kcal586.3g490.7g537.7g38.1g
Annoskoko puolitettuna2198g4606kcal293.2g245.4g268.9g19.1g
Arvot/100g100g210kcal13.3g11.2g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314891