Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1871g4142kcal327.4g0g318g0g
Vehnälese, Liperin mylly468g669kcal70.1g42.1g25.7g257.2g
Kananmuna kuoreton 772g1101kcal96.5g2.3g79.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä1193g1312kcal93g214.7g6g95.4g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl94g776kcal0g0g93.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8792g16000kcal1174g518.2g1044.6g705.2g
Valittu annoskoko4396g8000kcal587g259.1g522.3g352.6g
Annoskoko puolitettuna2198g4000kcal293.5g129.6g261.2g176.3g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540