Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 480g1063kcal84g0g81.6g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl18g160kcal0g0g18g0g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Paprikajauhe 2.4g7.7kcal0.4g0.4g0.3g0.9g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Vesi2999g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali480g101kcal5.8g16.3g1g10.1g
Paprika keltainen 204g61kcal1.9g10.4g0.4g4.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka108g12kcal1.2g1.2g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Lihaliemikuutio Maggi13g37kcal1.2g0.9g3g0g
Kasvisliemikuutio 13g40kcal1.3g1.8g3.1g0.2g
Maustepippuri, annos 1g12g0.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8796g3010kcal193.8g69.6g215.8g36g
Valittu annoskoko4398g1505kcal96.9g34.8g107.9g18g
Annoskoko puolitettuna2199g753kcal48.5g17.4g54g9g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532