Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 31g201kcal4.4g1.1g19g5.4g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g2.1g4.6kcal0.1g1g0g0.8g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g6.6g21kcal0g5.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g451kcal9g14.4g38g12.4g
Valittu annoskoko44g226kcal4.5g7.2g19g6.2g
Annoskoko puolitettuna22g113kcal2.3g3.6g9.5g3.1g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.4g43.2g14.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195