Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 20g24kcal3.5g0g1.1g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Korppujauho 1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)5g6.3kcal0.5g0g0.4g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 9g33kcal0.2g0.2g3.6g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g197kcal9g3.2g16.4g0.4g
Valittu annoskoko44g98kcal4.5g1.6g8.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g49kcal2.3g0.8g4.1g0.1g
Arvot/100g100g223kcal10.2g3.6g18.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095