Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai8.6g30kcal1g6.1g0.2g0.3g
Sokeri 8.5g34kcal0g8.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.8g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Voi 5g36kcal0.1g0g4g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)6.6g3.7kcal0.6g0.3g0g0g
Pätkis, 18g3.6g18kcal0.1g2.2g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Taloussuklaa, Fazer3.3g17kcal0.1g1.9g1g0.2g
Voi 1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g326kcal5.4g38.6g16.4g1.4g
Valittu annoskoko44g163kcal2.7g19.3g8.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna22g82kcal1.4g9.7g4.1g0.4g
Arvot/100g100g369kcal6.1g43.8g18.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319