Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 40g51kcal8.3g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g143kcal16.8g0.8g8g0.4g
Valittu annoskoko44g72kcal8.4g0.4g4g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g36kcal4.2g0.2g2g0.1g
Arvot/100g100g163kcal19.1g0.9g9.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197200