Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 21g68kcal1.7g13.4g0.4g1.6g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g2g7.3kcal0.3g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g151kcal4g29.6g0.8g3.4g
Valittu annoskoko44g76kcal2g14.8g0.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna22g38kcal1g7.4g0.2g0.9g
Arvot/100g100g172kcal4.6g33.7g0.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96425