Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 4.2g16kcal0.5g0g1.6g0g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 14g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g8.4g22kcal0.3g0g2.3g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g4.2g9kcal0.4g0g0.8g0g
Kalkkuna 8.4g17kcal2.7g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g139kcal8.2g2g10.8g0.8g
Valittu annoskoko44g70kcal4.1g1g5.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g35kcal2.1g0.5g2.7g0.2g
Arvot/100g100g158kcal9.3g2.3g12.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150