Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g3g4.7kcal0.7g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 5g2.8kcal0.1g0.7g0g0g
Sieni tatti, hapero 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g21kcal1.6g1.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko44g11kcal0.8g0.9g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g5kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g24kcal1.8g2g0.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291936