VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt38g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.4g4.7kcal0g1.1g0g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g65kcal3.4g8.2g2g0g
Valittu annoskoko44g33kcal1.7g4.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna22g16kcal0.9g2.1g0.5g0g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.3g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302