Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g27g11kcal1.3g1.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai8.9g31kcal1.1g6.3g0.2g0.3g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.1g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g127kcal6.4g15.4g4.6g0.6g
Valittu annoskoko44g64kcal3.2g7.7g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g32kcal1.6g3.9g1.2g0.2g
Arvot/100g100g144kcal7.3g17.5g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388675