Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 31g45kcal5g0g2.8g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g2.2g6.4kcal0.1g1.2g0.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton10g17kcal0.8g0.4g1.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g136kcal11.8g3.2g8.8g0g
Valittu annoskoko44g68kcal5.9g1.6g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna22g34kcal3g0.8g2.2g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484