Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)7.5g26kcal1g5.2g0.1g0.2g
Tonnikala öljyssä 8.4g16kcal2.3g0g0.8g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g8.4g2.4kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g9g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g2.3g6.8kcal0.8g0g0.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g136kcal8.8g12.6g5.4g1.2g
Valittu annoskoko44g68kcal4.4g6.3g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g34kcal2.2g3.2g1.4g0.3g
Arvot/100g100g155kcal10g14.3g6.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139