Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g13g70kcal0.8g7.1g0.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl3.1g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g16g19kcal0.5g0.6g1.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g9g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g209kcal3g17g6.8g0.6g
Valittu annoskoko44g105kcal1.5g8.5g3.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g52kcal0.8g4.3g1.7g0.2g
Arvot/100g100g238kcal3.4g19.3g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418