Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl8.7g39kcal0.6g5.6g1.7g0.3g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g13g45kcal0.3g0.4g4.7g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g8.7g24kcal0.7g1g1.7g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kinuskikastike 4.4g19kcal0g2.5g0.9g0g
Daim 56g1.2g6.7kcal0g0.7g0.4g0g
Liivatelehti, gelatiini0.4g1.3kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g352kcal3.8g28.6g24.4g0.6g
Valittu annoskoko44g176kcal1.9g14.3g12.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g88kcal1g7.2g6.1g0.2g
Arvot/100g100g400kcal4.3g32.4g27.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939