Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali27g5.8kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 1.6g4.9kcal0g1.2g0g0g
Riisi puuroutuva 1.2g4kcal0.1g0.9g0g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 11g24kcal1.9g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g85kcal4.6g6.2g4.6g1.2g
Valittu annoskoko44g42kcal2.3g3.1g2.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g21kcal1.2g1.6g1.2g0.3g
Arvot/100g100g96kcal5.2g7g5.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301590