Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g25g86kcal3.3g16.1g0.7g1.5g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Basilika, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto5.5g24kcal0.8g0g2.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.6g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Saksanpähkinä 5.5g37kcal0.8g0.2g3.6g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g325kcal10.2g33.8g15.8g5g
Valittu annoskoko44g163kcal5.1g16.9g7.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna22g81kcal2.6g8.5g4g1.3g
Arvot/100g100g368kcal11.5g38.2g17.9g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278