Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 16g35kcal2.7g0g2.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g2g6.7kcal0.4g0g0.6g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g0.8g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2g7kcal0g0.1g0.7g0g
Juusto, keskiarvo 5.9g21kcal1.5g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g156kcal9.8g1g12.4g0.2g
Valittu annoskoko44g78kcal4.9g0.5g6.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g39kcal2.5g0.3g3.1g0.1g
Arvot/100g100g175kcal11g1.1g14g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238