Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika keskiarvo 7.5g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)12g14kcal0.3g3.2g0g0.1g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )8.7g12kcal1.1g0.6g0.6g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)7g12kcal1.8g0.1g0.5g0g
Juustodippi, Pirkka 300g4.7g6.1kcal0.1g0.1g0.6g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka2.3g9kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g112kcal8g8.8g4.8g0.4g
Valittu annoskoko44g56kcal4g4.4g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g28kcal2g2.2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g126kcal9g10g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283887