Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Currytahna punainen1.3g3.3kcal0g0.1g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g1.7g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g17g29kcal0.3g0.4g2.9g0g
Katkarapu 23g15kcal3.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g113kcal7.6g2g8g0.2g
Valittu annoskoko44g56kcal3.8g1g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g28kcal1.9g0.5g2g0.1g
Arvot/100g100g127kcal8.6g2.3g9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666