Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)15g18kcal1.4g2.9g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %7g13kcal1.5g0.1g0.7g0g
Rypsiöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g124kcal11.8g6.2g6g0g
Valittu annoskoko44g62kcal5.9g3.1g3g0g
Annoskoko puolitettuna22g31kcal3g1.6g1.5g0g
Arvot/100g100g141kcal13.3g7g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233044