Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 16g14kcal3g0g0.2g0g
Tomaatti, tuore3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli, tuore3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Papu, ohut vihreä, pirkka2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g4.7g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki2.8g2.3kcal0.4g0.1g0.1g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2.3g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 2.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.5g1.8kcal0g0g0.2g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia1.2g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g55kcal8g1.8g1.4g0.8g
Valittu annoskoko44g27kcal4g0.9g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g14kcal2g0.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g62kcal9g2g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301469