Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Fariinisokeri9g38kcal0g9.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten2.1g7kcal0.5g0.9g0.4g0.2g
Pandan tumma suklaa 150 g3.3g18kcal0.2g1.7g1.1g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g4.7g25kcal0.4g2.5g1.5g0g
Mantelirouhe, 1 rkl2.3g14kcal0.5g0.1g1.2g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g394kcal5.6g30.8g28.2g1g
Valittu annoskoko44g197kcal2.8g15.4g14.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g99kcal1.4g7.7g7.1g0.3g
Arvot/100g100g445kcal6.3g34.8g31.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773