Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kananmuna, paistettu 1.7g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 6.2g2.1kcal0g0.3g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 6.2g2.4kcal0g0.5g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Sokeri 1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g6.2g22kcal0.9g3.5g0.5g0.6g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g290kcal4.2g34.8g14.4g2.2g
Valittu annoskoko44g145kcal2.1g17.4g7.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna22g73kcal1.1g8.7g3.6g0.6g
Arvot/100g100g328kcal4.8g39.4g16.3g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790