Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g16g27kcal1.4g1.3g1.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g18g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%7.8g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g92kcal3.6g7.8g5g0.4g
Valittu annoskoko44g46kcal1.8g3.9g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g23kcal0.9g2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g104kcal4.1g8.8g5.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583