Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)7.8g49kcal0g0g5.5g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maissitärkkelys 1.7g6.2kcal0g1.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g9.9g0.2g0.5g
Soijamaito (alpro soja)3.1g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Mansikkahillo 3.6g8.1kcal0g1.9g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)1.2g7.9kcal0g0g0.9g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g5.6g22kcal0g5.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g334kcal3g49.4g13.4g1g
Valittu annoskoko44g167kcal1.5g24.7g6.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g84kcal0.8g12.4g3.4g0.3g
Arvot/100g100g377kcal3.4g55.8g15.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237423