Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 5.2g5.1kcal0.2g1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g10g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt16g7.2kcal0.5g0.7g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima3.9g15kcal1.1g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g98kcal7g6.2g4.6g0.4g
Valittu annoskoko44g49kcal3.5g3.1g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g25kcal1.8g1.6g1.2g0.1g
Arvot/100g100g111kcal7.9g7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264522