Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl21g71kcal0.4g0.6g7.3g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja10g17kcal0.8g1.7g0.7g0g
Lakka10g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Liivate 0.5g1.8kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g205kcal3.4g10.6g16.2g0.8g
Valittu annoskoko44g103kcal1.7g5.3g8.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g51kcal0.9g2.7g4.1g0.2g
Arvot/100g100g232kcal3.8g12g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843