Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 3.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 12g6.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g2.4g6.2kcal0.7g0g0.4g0g
Pesto (Pirkka)0.6g3.6kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g96kcal5.4g4.6g6g0.4g
Valittu annoskoko44g48kcal2.7g2.3g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g24kcal1.4g1.2g1.5g0.1g
Arvot/100g100g108kcal6.1g5.2g6.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335092