Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.7g1.6kcal0.1g0.1g0g0.3g
Hiiva 1.7g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.8g23kcal0.7g4.8g0.1g0.2g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)14g43kcal1.9g7.9g0.4g1.7g
Auringonkukansiemen 5.6g33kcal1.3g0.7g2.8g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g242kcal8.4g27g10.8g5.2g
Valittu annoskoko44g121kcal4.2g13.5g5.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna22g61kcal2.1g6.8g2.7g1.3g
Arvot/100g100g273kcal9.5g30.4g12.2g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337418