Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 7.8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Rucola tuore (Italia), annos 15g3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g12g23kcal2.2g0g1.5g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)20g12kcal0.2g0.9g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g96kcal5.2g2.6g7g0.6g
Valittu annoskoko44g48kcal2.6g1.3g3.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g24kcal1.3g0.7g1.8g0.2g
Arvot/100g100g108kcal5.9g2.9g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967