Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen26g8.6kcal0.9g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g36kcal1.1g7.3g0.1g0.4g
Rypsiöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 4.4g6.3kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g151kcal5.2g19.8g5.6g0.8g
Valittu annoskoko44g76kcal2.6g9.9g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g38kcal1.3g5g1.4g0.2g
Arvot/100g100g171kcal5.9g22.3g6.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071