Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha12g20kcal2.2g0g1.2g0g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow9g3.3kcal0.1g0.6g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.7g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g14g47kcal1.8g9.6g0.2g0.9g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g162kcal8.4g21.2g4.6g1.8g
Valittu annoskoko45g81kcal4.2g10.6g2.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna22g40kcal2.1g5.3g1.2g0.5g
Arvot/100g100g182kcal9.4g23.8g5.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270145