Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 3.1g10kcal0.3g1.9g0.1g0.3g
Vehnäjauho, sunnuntai9g32kcal1.1g6.5g0.2g0.3g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)5.7g21kcal0.8g3.1g0.5g0.6g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g14g11kcal0.1g2.5g0.1g0.2g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g5.7g42kcal0g0g4.6g0g
Vesi1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g274kcal4.6g38g11g2.8g
Valittu annoskoko45g137kcal2.3g19g5.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna22g69kcal1.2g9.5g2.8g0.7g
Arvot/100g100g308kcal5.2g42.7g12.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099