Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala15g39kcal1.4g7g0.2g1.5g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio7g20kcal2.4g0g1.2g0g
Tonnikala vedessä 11g11kcal2.4g0g0.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki7.5g6kcal1g0.2g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.1g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g163kcal15.4g14.4g4.4g3g
Valittu annoskoko44g81kcal7.7g7.2g2.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna22g41kcal3.9g3.6g1.1g0.8g
Arvot/100g100g183kcal17.3g16.2g5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375