Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 16g8.1kcal1.9g0g0.1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 16g6.7kcal0.1g0.6g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 8.6g26kcal0.8g4.8g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 1.9g5.7kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g95kcal5.6g13.8g0.6g2.4g
Valittu annoskoko45g47kcal2.8g6.9g0.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna22g24kcal1.4g3.5g0.2g0.6g
Arvot/100g100g107kcal6.3g15.5g0.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107385