Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Herkkusieni 3.5g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Tomaattimurska 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Katkarapu 4.7g3.2kcal0.7g0g0.1g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 2.3g7kcal0.4g0g0.6g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty14g20kcal0.7g3.9g0.1g0.5g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g73kcal4.2g9.8g1.6g2g
Valittu annoskoko45g36kcal2.1g4.9g0.8g1g
Annoskoko puolitettuna22g18kcal1.1g2.5g0.4g0.5g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753